USEFUL APPS | ANASTASJASTYLES

4:55 AM

Zdravo svima i napokon, dobrodošli u moj novi post. Tema današnjeg posta je " Useful apps " tj. " Korisne aplikacije. " Po mom mišljenju ove aplikacije su predobro i od velike pomoći, tako da sam ih odlučila podijeliti sa vama. 

1. VSCO 
- Prva aplikacija jeste VSCO i ona služi za editovanje fotografija. Sa ovom aplikacijom editujem svaku svoju sliku i stvarno mislim da nećete naći bolju aplikaciju za editovanje fotografija. Na njoj možete naći bezbroj efekata i takođe fotografiji možete dodati svjetlinu, grain i mnoge druge opcije. 

2. PHOTOMATH
- Sledeća aplikacija je PHOTOMATH i kao što ste već vjerovatno zaključili, ona će vam pomoći ukoliko imate problema sa matematikom. Sve što je potrebno jeste da uslikate zadatak iz matematike koji ne znate uraditi i ova aplikacija će vam izbaciti rješenje zadatka. Iskreno, puno je bolje da sami uradite zadatak ili pitate nekoga da vam objasni, ali ukoliko je stvarno pretežak možete koristiti ovu aplikaciju.

3. DUOLINGO
- Ovo je DUOLINGO, aplikacija za učenje stranih jezika. Na njoj imate veliki izbor stranih jezika i mislim da je fenomenalna. Ja na njoj učim njemački i norveški. Njemački učim i u školi, ali bez obzira na to, na ovoj aplikaciji sam naučila mnogo novih riječi koje do sada nismo ni spomenuli u školi. Norveški jezik mi je predivan i željela bih da ga znam skroz tečno pričati, te sam iz tog razloga odabrala norveški jezik. 

4. UNUM
- UNUM aplikcaija služi za planiranje budućeg feed - a, tj. u aplikaciju možete dodati slike koje uskoro planirate staviti na svoj Instagram profil. Ova aplikacija je previše korisna za osobe koje paze na izgled svog profila tj. feed - a.

5. PHONTO
- Zadnja aplikacija koju ću vam danas predstaviti je PHONTO. Ona služi za dodavanje teksta na slike i ja je veomačesto koristim. 

To bi bilo sve što se tiče današnjeg posta. Nadam se da vam se dopao ovaj post. Ako želite mogu napraviti i drugi dio ovog posta u kome ću sa vama podijeliti još 5, a možda čak i više korisnih aplikacija.

xoxo

You Might Also Like

13 comments

 1. Great post.
  Now i follow you to
  kisses Catia
  angolodicatia.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Čula sam za Duolingo i mislim da može biti koristan, ali ja sam nekako odustala od njega za sada, više volim tradicionalno učenje jezika.
  VSCO je aplikacija o kojoj sam puno čula i planiram ju probati.
  Pratim i ja tebe.
  Pozdrav!

  ReplyDelete
 3. Ya these are really useful apps. Thanks for sharing this information.
  Happy week end dear.
  My New Post | Instagram | Bloglovin

  ReplyDelete
 4. Hello, thanks for following me, I also registered myself :)

  ReplyDelete
 5. Super post,draga. Odmah sam insalirala ovu aplikaciju za ucenje stranih jezika. Nadam se da ce mi se svideti.

  Pogledaj novi post na mom blogu
  https://smallwomenscorner.blogspot.rs

  ReplyDelete
 6. These are really useful apps. Duolingo is my favorite.
  Kisses!

  galerafashion.com

  ReplyDelete
 7. Amazing post, dear! A big hello from Germany!
  Hugs ♥
  LianaLaurie

  ReplyDelete
 8. App wonderful!
  Nice post.
  Kisses.
  https://vinteedoisdemaio.blogspot.com.br/

  ReplyDelete

Like us on Facebook

Flickr Images